Benvinguts a l'Associació Junior Crescit
       Benvinguts a l'Associació Junior Crescit  

El nostre equip actual

Pep Freixa i Serra

 

Psicòleg i Màster en teràpia familiar, porta des de l’any 1985 treballant de Psicòleg Clínic. Ha sigut professor associat de la Universitat de Girona, director d’un centre terapèutic d’adolescents amb trastorns de personalitat, supervisor d’equips de centres educatius i residencials, conferenciant sobre temes de divulgació de psicologia aplicada. És coautor d’una novel·la. Preocupat veient com alguns joves estan perdent part de la seva vida i la seva energia, atrapats en l’apatia i un consumisme estèril, pensa que Junior Crescit serà un regal per tots aquells que el vulguin aprofitar. Treballa de psicòleg al servei d'atenció psicològica de la Universitat de Girona. 

Sílvia Torralvo i Alférez

 

El seu treball sempre ha anat relacionat amb joves i adolescents. El seu contacte ha sigut des de diferents mirades, fet que li ha permès tenir una visió més global sobre els diferents processos evolutius i de quines poden ser les necessitats de cadascú com individu. Des de acompanyant terapèutic, Coordinadora de centre terapèutic residencial per adolescents amb trastorns de personalitat i psicòloga clínica tant de joves com de les seves famílies. Persona motivada per trobar les diferents formes de fer teràpia, explora l’art-teràpia, psicoteràpia assistida amb equinos, constel·lacions familiars... El seu desig de crear alguna cosa diferent fa que se senti com a peix a l’aigua a L'Associació Junior Crescit

Iago Garcia Parajuà. 

 

Màster en Direcció i Gestió d'empreses i Post Grau en Lideratge i Gestió de persones. Va iniciar els  estudis de Teologia. Des de fa més de 30 anys treballa en el sector de la banca. Vinculat a diverses associacions de caire social i cultural.

Ha realitzat diverses formacions per tal de poder guanyar consciencia i aprendre a viure el present,  connectar amb l'essència i treballar la espiritualitat com a camí de vida.

Persona rebel, buscadora, curiosa i conscient de que l'aprenentatge no s'acaba mai.  Amb ganes de transmetre les seves pròpies vivències i poder compartir-les amb altres persones. S'implica en l'Associació Junior Crescit perquè  creu pot donar eines als joves per trobar el sentit a la seva vida.

Jordana Sanjuan. 

 

Sóc la Jordana, tinc més de 15 anys d’experiència en l’àmbit del creixement personal. Educadora Social especialitzada en Gestió d’Equips i Coaching, formada en Art-teràpia, Ioga i Meditació. Fa 3 anys vaig crear la meva pròpia empresa, FaralmarExcursiones en Barco, el que va suposar un canvi radical en la meva vida laboral i un gran repte a nivell personal. Durant aquest temps l’empresa no ha deixat de créixer i obrir nous mercats. 

Contacte

Associació Junior Crescit
Oriol Martorell i Codina 18
17003 Girona

 

Correu electrònic: parlans@juniorcrescit.org


També pot trucar al telèfon: +34/972202207 o utilizar el formulari de contacte.

Tallers, programes, conferències...

ES PAI

Dimarts de 10 a 17

Divendres de 10 a 14

Més informació 

 

El Mètode Volaverunt

Pendent de confirmar

Més informació

 

Servei atenció violència filio parental 

Més informació

 

Desperta i viu

Pendent de programar

Més informació