Benvinguts a l'Associació Junior Crescit
       Benvinguts a l'Associació Junior Crescit  

Les noves activitats que ens ofereix Jordana Sanjuan

Taller EXPLORA, DISSENYA, ACTUA 

El taller EXPLORA, DISSENYA, ACTUA: Curs de creixement personal i Coaching per emprenedors està adreçat a tots aquelles persones emprenedores que tinguin projectes en marxa o per néixer.  També persones amb ganes d’un canvi de rumb a la seva vida. Tot aquell@ que vulgui alliberar-se de càrregues i pensaments preconcebuts i explorar les seves pròpies capacitats i propòsits per tal de projectar una resolució concreta.

 

L’objectiu del curs és dissenyar el millor mapa d’acció per tal d’assolir els propis objectius buscant el màxim rendiment al temps i l’esforç.

 

Assolir les pròpies metes és possible amb la planificació i l’actitud correcta. Són aquests dos aspectes principals als que es dirigeix el taller per tal de buscar la millor versió d’un mateix.

 

Dissenyat en un format intensiu de cap de setmana, per ser compatible amb el l’horari laboral, en un entorn incomparable. 

explora, disseya, actua !
Curs de creixement personal i Coaching per emprenedors
Cartel1web.pdf
Documento Adobe Acrobat [67.8 KB]

Taller COMPARTEIX, GAUDEIX, EDUCA 

El taller COMPARTEIX, GAUDEIX, EDUCA està adreçat a tots els pares i mares amb ganes de compartir inquietuds en la intensa i fascinant tasca educativa amb els fills i filles. Sabem que aquesta no és sempre fàcil i conèixer les experiència dels altres moltes vegades pot ser de gran ajuda.

 

Al mateix temps també pot resultar inspirador saber de diferents corrents pedagògiques i diferents tècniques que puguem adaptar i aplicar a la nostra realitat del dia a dia, sabent que cada infant té un món propi i són el seu pare i mare qui millor coneixen els camins per arribar-hi. El curs combina tant els espais de tertúlia entre el grup com de formació impartida per la facilitadora. En un ambient sempre distès de creixement compartit.

 

L’objectiu és oferir un espai distès on compartir coneixements i experiències, mentre cada pare i mare s’endú a casa noves idees per aplicar.

 

Els grups estaran formats segons les edats dels fills i filles donat que la tasca educativa és molt diferent depenent del procés vital en que es troba l’infant.

 

S’ofereix en format intensiu dins el cap de setmana, per ser compatible tant amb l’horari laboral com amb la vida familiar, en un entorn incomparable. 

COMPARTEIX, GAUDEIX, EDUCA
Taller per mares i pares
Cartel2web.pdf
Documento Adobe Acrobat [117.4 KB]

Taller CONEIX-TE, CUIDA'T, INTERVÉ

El taller CONEIX-TE, CUIDA’T, INTERVÉ està adreçat a tot el col·lectiu d’educador@s socials de tots els àmbits d’intervenció. Respon a una necessitat comú, donat que té la particularitat de ser una professió on el coneixement tècnic és imprescindible però també una certa capacitat personal per fer front a la realitat del dia a dia amb la que es conviu.

 

Les professions de cura requereixen d’una exploració pròpia per tal d’evitar tant problemàtiques de desgast personal com d’intervencions distorsionades.

Es combinaran diferents tècniques de Creixement Personal, Coaching, Art-teràpia, PNL... per tal d’oferir el ventall més ampli i dinàmic. Compartint experiències pròpies de la intervenció i buscant aplicacions concretes. 

 

Dissenyat en un format intensiu de cap de setmana, per ser compatible amb el l’horari laboral, en un entorn incomparable. 

CONEIX-TE, CUIDA’T, INTERVÉ
Curs per educadors socials
Cartel3web.pdf
Documento Adobe Acrobat [81.3 KB]

Facilitadora 

Sóc la Jordana, tinc més de 15 anys d’experiència en l’àmbit del creixement personal. Educadora Social especialitzada en Gestió d’Equips i Coaching, formada en Art-teràpia, Ioga i Meditació. Fa 3 anys vaig crear la meva pròpia empresa, FaralmarExcursiones en Barco, el que va suposar un canvi radical en la meva vida laboral i un gran repte a nivell personal. Durant aquest temps l’empresa no ha deixat de créixer i obrir nous mercats.

Contacte

Associació Junior Crescit
Oriol Martorell i Codina 18
17003 Girona

 

Correu electrònic: parlans@juniorcrescit.org


També pot trucar al telèfon: +34/972202207 o utilizar el formulari de contacte.

Tallers, programes, conferències...

ES PAI

Dimarts de 10 a 17

Divendres de 10 a 14

Més informació 

 

El Mètode Volaverunt

Pendent de confirmar

Més informació

 

Servei atenció violència filio parental 

Més informació

 

Desperta i viu

Pendent de programar

Més informació