Benvinguts a l'Associació Junior Crescit
       Benvinguts a l'Associació Junior Crescit  

CONFERÈNCIA (per pares)                                              Com gestionar els conflictes amb els nostres fills:         "El metòde Volaverunt"

Dates a determinar

Conferència gratuïta 

 

El mètode Volaverunt es una metodologia, senzilla i clara que dòna pautes (no receptes) per actuar amb sentit comú, davant els diferents conflictes que planteja l'adolescent en la vida diària. Aquest mètode ens ajuda a facilitar el trànsit, a vegades conflictiu, de l'adolescent a la vida adulta. Consisteix a tenir clars quatre axiomes i aplicar les sis estratègies en els àmbits personal, familiar i social de l'adolescent. El seu nom, Volaverunt, està inspirat en un conegut gravat de Goya (Caprichos, 1799), que vol expressar, amb ironia, com alguns joves viuen als núvols.

 

Pep Freixa i Serra, Psicòleg i màster en Teràpia Familiar, porta des de l’any 1985 treballant de Psicòleg Clínic. Ha sigut professor associat de la Universitat de Girona en el grau d'Educació Social, director d’un centre terapèutic d’adolescents amb trastorns de personalitat, supervisor d’equips de centres educatius i residencials, conferenciant sobre temes de divulgació de psicologia aplicada. També treballa de psicòleg al servei d'atenció psicològica de la Universitat de Girona. És coautor d’una novel·la

Contacte

Associació Junior Crescit
Oriol Martorell i Codina 18
17003 Girona

 

Correu electrònic: parlans@juniorcrescit.org


També pot trucar al telèfon: +34/972202207 o utilizar el formulari de contacte.

Tallers, programes, conferències...

ES PAI

Dimarts de 10 a 17

Divendres de 10 a 14

Més informació 

 

El Mètode Volaverunt

Pendent de confirmar

Més informació

 

Servei atenció violència filio parental 

Més informació

 

Desperta i viu

Pendent de programar

Més informació