Benvinguts a l'Associació Junior Crescit
       Benvinguts a l'Associació Junior Crescit  

DESPERTA I VIU LA VIDA

Taller d'habiliats socials

 

Aquesta és una proposta específica per a joves orientada a desenvolupar noves i millors habilitats individuals i socials, i poder així facilitar un creixement saludable, actiu i creatiu

 

Com ens relacionem amb els altres? Amb els amics, amb la família, els professors? 

Podem estar generant certa dependència a la tecnologia? Als tòxics? Com ens desempalleguem de les dificultats d'aprenentatge? Com lidiem amb la soletat?

 

PER TAL DE PODER ASSOLIR EL REPTE DE TRANSFORMACIÓ PERSONAL, QUE TOT JOVE REQUEREIX, ET PROPOSEM UN CONJUNT D’ACTIVITATS VIVENCIALS QUE NO ET DEIXARAN EN ABSOLUT INDIFERENT.

:

Tallers d’expressió, d’introspecció, d’interrelació... Activitats com pintar amb negre, el reconeixement de la tristor en el blau i la fúria en el vermell... El disseny de formes de poder. L’escultura amb diferents materials. Dinàmiques grupals amb cavalls on ens ajudarem de la sensibilitat i energia d’aquests animals, així com de la naturalesa, el vent, el sol com a gran facilitadors del treball d’adquisició d’habilitats socials.

 

Volem que gaudeixis de l’experiència de poder que comporta el desenvolupament de la voluntat, que mena cap a la capacitat de responsabilitzar-te plenament de la teva pròpia vida.

 

De fer créixer el coratge necessari per a prendre decisions personals, lliures de prejudicis i conven- cions socials.

 

Farem un treball col·lectiu, que ens ajudarà a compartir vivències, experiències i comprensió mútua.En darrer terme, tots estem allà mateix! 

 

 

Amb la col.laboració de:

 

JORDI ESTEBAN FUENTES

Artista plàstic, art terapeuta i professor de ioga.

Format en arts plàstiques i visuals a L’Escola Massana, Barcelona, en pedagogia R.Steiner al Cercle per a la pedagogia Waldorf de Catalunya, en teràpia artística mètode Hauschka a l’Escola “El Puente”, es certificat en IOGA IYENGAR® pel Ramamaní Iyengar Memorial Yoga Institute de Pune (Índia). Es director del centre de ioga Aditya de Girona i treballa d’Art terapeuta a la Unitat de Patologies Alimentaries de la Clínica Bofill (Girona) així com de professor de pedagogia de l’art i a diferents tallers que tenen com a eix el desenvolupa- ment personal i socia 

 

Lloc de realització: Mas Ramadà 8/10 (Girona)

Número de sessions: 8 sessions de 4 hores. (total 32 hores)

Horaris: dilluns de 17h a 21h

Contacte

Associació Junior Crescit
Oriol Martorell i Codina 18
17003 Girona

 

Correu electrònic: parlans@juniorcrescit.org


També pot trucar al telèfon: +34/972202207 o utilizar el formulari de contacte.

Tallers, programes, conferències...

ES PAI

Dimarts de 10 a 17

Divendres de 10 a 14

Més informació 

 

El Mètode Volaverunt

Pendent de confirmar

Més informació

 

Servei atenció violència filio parental 

Més informació

 

Desperta i viu

Pendent de programar

Més informació